Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 30/1/2016 πραγματοποιήθηκε στο παλαί ντε σπορ σειρά φιλικών αγώνων μεταξύ των ακαδημιών του Α.Ο.Κ Αιγινιακός και του Άρη Θεσσαλονίκης.
 Οι αθλητές της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα ιστορικό και μεγάλο γήπεδο και να ανταγωνιστούν με μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδος.
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές γεννημένοι του 2003 έως 2008. Οι αθλητές και των δύο ομάδων προσπάθησαν και έδωσαν των καλύτερο εαυτό τους ικανοποιώντας τους προπονητές τους και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.
Στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι η απόκτηση εμπειριών και νέων παραστάσεων των νεαρών αθλητών. Μέσα από αυτήν την διαδικασία θέλουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ ακόμη περισσότερο και να το κάνουν κομμάτι της ζωής τους.
Τα μηνύματα που μας άφησαν τα παιχνίδια, μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον της ομάδας μας. Μέσα από την συστηματική και στοχευμένη δουλειά που γίνεται ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου για την πολύ καλή φιλοξενία που δεχτήκαμε και για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: