Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Φ.Ο Αριδαίας:80-59

Για την 18η αγωνιστική του α΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός κέρδισε μέσα στο Αιγίνιο τον Φ.Ο Αριδαίας με σκορ 80-59.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του. Ο προπονητής του Αιγινιακού είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές. Στα σημαντικά της αναμέτρησης ήταν η συμμετοχή για πρώτη φορά φέτος του Παπαμιχαήλ, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό και του Στάμου ο οποίος εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία.
 Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζιανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Το σημαντικό είναι πως για ένα ακόμη παιχνίδι δείξαμε προσήλωση στην άμυνα και δεν δώσαμε εύκολα σουτ στον αντίπαλο. Πιέσαμε την κυκλοφορία της μπάλας και γενικά η άμυνα μας ήταν αρκετά επιθετική, πράγμα που θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Κλέψαμε αρκετές μπάλες βάζοντας εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Για ακόμη ένα παιχνίδι είχαμε 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, κάτι που δείχνει και την ομαδικότητα μας σαν ομάδα. Το ευχάριστο για μας ήταν η επιστροφή των Παπαμιχαήλ και Στάμου, τους οποίους θα πρέπει να εντάξουμε άμεσα στον τρόπο παιχνιδιού μας. Το επόμενο παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια (Σάββατο 14/3) είναι από τα πιο καθοριστικά της κανονικής περιόδου και θα πρέπει από αύριο κιόλας να επικεντρωθούμε σε αυτό>>.

Δεκάλεπτα : 26-17, 40-33, 60-48, 80-59.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης) : Αργυρόπουλος 6, Βαφόπουλος 16, Βουλτσίδης Κ. 8, Κατσιάνος 13(3), Μελίδης, Μωυσίδης 15(1), Ντινόπουλος 10(2), Γκακούδης , Κοντόπουλος, Καποδίστριας, Παπαμιχαήλ 4, Στάμος 3(1).
Φ.Ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης) : Αβραμίδης 7(2), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ., Κανονίδης Ι., Μαυρίδης 1, Μπεγλόπουλος 12, Παπαβραάμ 18(3), Σαμαρτζίδης, Σαπουντζής, Τζάτσης 17 (3).

Δεν υπάρχουν σχόλια: