Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Εύαθλος Πολυκάστρου:51-65

Για την 20η αγωνιστική του α΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός ηττήθηκε μέσα στο Αιγίνιο από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Εύαθλο Πολυκάστρου με σκορ 51-65.
Ο Αιγινιακός που παρουσιάστηκε με 4 απουσίες (Ντινόπουλος, Βαφόπουλος, Στάμος, Παπαμιχαήλ) λόγω τραυματισμών, κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να διεκδικεί το παιχνίδι στα ίσια. Η έλλειψη όμως των παραπάνω παικτών ήταν καθοριστική για ένα τέτοιο παιχνίδι, καθώς στην αποστολή συμμετείχαν 4 άνδρες και 6 έφηβοι, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού και έδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια αρχίζει σιγά-σιγά να αποδίδει καρπούς. Στο τέλος του αγώνα ο κόσμος χειροκρότησε τους γηπεδούχους, δείχνοντας την αναγνώριση στην προσπάθεια που έκαναν.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζιανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι μιας και παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, οι οποία είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι αήττητη έως τώρα. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι στα τελευταία παιχνίδια να στερούμαστε τις υπηρεσίες κάποιων βασικών παικτών και ιδίως σε ένα τέτοιο παιχνίδι όταν παίζεις με το πρώτο αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Παρόλα αυτά κατεβήκαμε με σκοπό να κερδίσουμε και όχι για να προσπαθήσουμε να χάσουμε με μικρή διαφορά. Ήμασταν πολύ καλή στην άμυνα και βγάλαμε πολύ ενέργεια. Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Ημερίδη και νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες όσο θα θέλαμε με αποτέλεσμα στην επίθεση να επέλθει κούραση. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Νομίζω ότι ο καθένας έδωσε κάτι παραπάνω από το 100%. Επίσης νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για τους νεαρούς της ομάδας οι οποίοι άρχισαν να δείχνουν βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε άλλα 2 σημαντικά παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό με το Κιλκίς το επόμενο Σάββατο εκτός έδρας. Πρέπει να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε>>.

Δεκάλεπτα: 14-21, 27-36, 40-51, 51-65.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζιανιώτης): Αργυρόπουλος 14(1), Βουλτσίδης Κ. 6(1), Κατσιάνος 9(1), Μελίδης 12, Μωυσίδης 6, Γκακούδης , Κοντόπουλος, Καποδίστριας 2, Μπλούσι, Τσιάμης 2.
ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (Παπαδόπουλος): Βακιρλής 8(1), Βαρβούτας, Γκαντίδης 4, Ζεμπεκίδης 1, Ημερίδης 13(1), Καραστογιάννης, Κήρυκος, Κουτούλας 9, Λέφας, Πολυχρονίδης 10(2), Πούλος 10, Σιώπκας 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια: