Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Φ.Ο Αριδαίας-Α.Ο.Κ Αιγινιακός:77-72

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αριδαία, όπου ο Φ.Ο Αριδαίας επικράτησε του ΑΟΚ Αιγινιακός με σκορ 77-72, για την 10η αγωνιστική της ΕΚΑΣΜΕΜ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο 18-17. Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα της Αριδαίας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ, πήρε μια διαφορά 9 πόντων κλείνοντας έτσι το ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 38-29. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα του Αιγινίου κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και με όπλο την πολύ καλή της άμυνα και την ευστοχία της από μέση και μακρινή απόσταση πλησίασε τους γηπεδούχους με το σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου να είναι στο 57-56. Στις αρχές της 4ης περιόδου οι Κολαξίδης και Σούρας αποβλήθηκαν με 5ο φάουλ, μιας και ήταν οι μοναδικοί ψηλοί της ομάδας. Παρόλα αυτά το παιχνίδι συνέχισε να πηγαίνει πόντο-πόντο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό 77-72.
Αξίζει να σημειωθούν οι 4 σημαντικές απουσίες των Δημήτρη Αναστασιάδη, Δημήτρη Αλβανό, Χρήστο Μελίδη καθώς και του μικρού Παντελή Τοπαλίδη.
   Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΑΟΚ Αιγινιακός δήλωσε τα εξής:
''Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζαμε μία καλή και έμπειρη ομάδα. Η δυσκολία ήταν ακόμη μεγαλύτερη από την στιγμή που ήρθαμε μόλις με 8 παίκτες και οι δυο από αυτούς ήταν 16 χρονών. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, χωρίς να επηρεαστούν από τις απουσίες και σίγουρα τους άξιζε σήμερα κάτι καλύτερο από αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε για τη νίκη. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, γιατί θεωρώ πως μέσα από την σκληρή δουλειά έρχονται και τα αποτελέσματα''.
   Το επόμενο Σάββατο στις 21/12/13, η ομάδα του ΑΟΚ Αιγινιακός θα αντιμετωπίσει στο Αιγίνιο τον Π.Α.Σ Αετός Κιλκίς.

Διαιτητές: Μελανίδης, Αρβανίτης.
Δεκάλεπτα:18-17, 38-29, 57-56, 77-72.

Φ.Ο Αριδαίας (Βασίλογλου): Ταρασίδης, Τζανής, Τοπαλίδης 20(1), Χαραλαμπίδης 4, Μπεγλόπουλος 10(1), Παπαβραάμ, Αβραμίδης 4, Μίσκος, Μακρόπουλος 17(1), Υφαντίδης 22(1).

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 14(4), Κατσιάνος 27(4), Τερζής 12(1), Στάμος 4, Σούρας 9, Κολαξίδης 6,  Βουλτσίδης, Τσικούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: